loading...

هوا

09120857730

shima
بازدید : 410
/ زمان : 16:16:

کتراک
نامهای دیگر: katrak , ماده منبسط کننده غیرانفجاری، تخریب کننده سنگ، تخریب کننده بتن، ضد بتن ساروج بسته بندی: 30 دقیقه ای در کیسه های20 کیلویی و 2ساعته و 12 ساعته در کیسه های 25 کیلویی مدت نگهداری: دو سال در بسته بندی اولیه در دمای ۵ الی ۳۵ درجه سانتیگراد. قابلیت حل: محلول در آب شکل ظاهری: پودر طوسی رنگ گرید: صنعتی  
کتراک چیست
کتراک یک عامل تخریب کننده ی بدون صدا و غیر انفجاری است که بدون ایجاد سر و صدا، ارتعاش، آلودگی هوا و یا آلودگی محیط زیست، سنگ یا بتن را به راحتی ( به صورت کنترل شده ) قطعه قطعه میکند. این ماده یک پودر خشک است که هنگام مخلوط شدن با آب با نیروی تا 8000 تن در هر متر مربع تولید میکند. اخذ هیچ مجوزی یا پروانه ای برای استفاده از آن لازم نیست. کتراک در مواردی مورد استفاده قرار می گیرد که در آن استفاده از مواد منفجره یا وسایل مکانیکی (مثلا در نزدیکی ساختمان ها، کابل های زیرزمینی، لوله های گاز، لوله های نفت و آب یا مناطق حساس به صدا) غیر ممکن و نا ایمن است. کتراک یک پودر بی ضرر و غیر سمی است ، که کارآمد، با استفاده آسان و بسیار قابل اعتماد در همه انواع شرایط - حتی زیر آب است. از آنجا که قابلیت اطمینان آن اثبات شده است، توسط تمام شرکت های مهندسی عمران و ساخت و ساز در سراسر ایران استفاده می شود. این ماده همچنین به عنوان ملات منبسط کننده  شناخته شده است، این محصول کاملا ساده و بی خطر برای استفاده است و تا کنون در همه انواع سنگ ها و حتی بتن مسلح بکار رفته است. کاربرد کتراک
1-استخراج معادن سنگ 2- تخریب صخره های سنگی و احجام بتنی. 3-حفاری و احداث تونل ها 4- تخریب بـتن های مسلـح و غیرمسلح (نظیـر دیوارها، فونداسیونها و….). 5- تخریب در زیر آب.  
طریقه استفاده کتراک
کتراک را ابتدا با نسبت 2 به 1 با آب خالص مخلوط كرده، سپس دوغاب حاصله را به مقدار معين ، تا 80% ارتفاع چال پر مي كنيم. سپس سرچال را با گوه چوبي مي كوبيم تا در چال بسته شود. سپس پس از نیم ساعت از ريختن كتراك در داخل چال، فعل و انفعالات شيميايي انجام مي گيرد وتوليد گاز مي كند. در اثر فشار گاز گوه چوبي مقداري به سمت بالا حركت مي كند. لازم به ذكر است كه بايستي دقت شود تا نیم ساعت پس از ريختن دوغاب در داخل چال مجدداً پتك ها را در داخل چال بكوبيم. براي اينكه كتراك عمل شكستن را به طور كامل انجام دهد بايستي 1 تا 2 ساعت به آن فرصت داده شود. این زمان بستگی به سختی سنگ دارد. - تقریبا 2 کیلوگرم دوغاب کتراک در هر سوراخ با عمق 1 متر و قطر 38 میلی متر استفاده می شود. قطر سوراخ توصیه شده 38 میلی متر است سوراخ ها نباید با قطر بالای 45 میلی متر حفاری شوند. - ما توصیه می کنیم که از تجهیزات حفاری پنوماتیک استفاده شود (نه ابزار های الکتریکی). کتراک باید با آب شیرین سرد مخلوط شود و در اوایل روز قبل از اینکه سنگ یا بتن زیر نور خورشید گرم شود. - سوراخ ها باید فاصله ای بین 300 تا 350 میلی متر داشته باشند. فاصله نزدیکتر، دقیق تر خواهد بود. - مهم است که شما سنگ یا بتن را به صورت باز و جدا از یکدیگر بشکنید . سنگهایی که شکسته شده اند، باید از در حد امکان از هم جدا گردند. - هنگام حفاری تخته سنگهای آزاد، باید  تقریبا 80٪ از طول  مته را برای سوراخ کاری استفاده نمود. برای سطوح بتنی یا صخره ای در حفاری ها، این عامل عامل در حدود 10٪ است. - کتراک تقریبا 8000 تن در هر متر مربع نیرو تولید میکند و باید با دقت مورد استفاده قرار گیرد. پیشنهاد شده است که پس از ریختن، منطقه پاکسازی شود؛  گاهی مشاهده شده است که دوغاب کتراک از سوراخ ها به صورت پف بالا میزند این در صورتی است که بخار بیش از حد ایجاد شده باشد.

 
فروش کتراک
شرکت تیناکم آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، کتراک مورد نیاز مشتریان عزیز را بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به‌وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید. قیمتهای عرضه شده توسط این شرکت همیشه پائین ترین قیمت است و می‌توانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت  سایر اشخاص حقیقی و حقوق دیگر مقایسه نمائید. زبان فارسی Tags:  تخريب كننده بتن ساروج تخريب كننده بتنامیت تخریب بتن تخریب بتون با دستگاه تخریب بدون صدای بتن تخریب ساختمان تخریب ساروج تخریب کننده بتن تخریب کننده بتن مسلح تخریب کننده بتن ساختمان شیمی تخریب کننده بتون تخریب کننده بتون مسلح تخریب کننده ساروج تخریب کننده سنگ تخریب کننده شیمیایی بتن تخریب کننده کتراک تخریب کننده گرین راک خرید green rock خرید گرین راک راکتن فروش کتراک فروش گرین راک کتراک کتراک ، حلال بتن ، ساروج کتراک 100% فروش کتراک ایرانی کتراک چیست واردکننده کتراک خارجی خرید کتراک نیم ساعته گرین راک ماده شیمیایی تخریب کننده بتن نمایندگی اصفهان کتراک نمایندگی کتراک اهواز نمایندگی کتراک شیراز نمایندگی کتراک قم نمایندگی کتراک اصفهان نمایندگی کتراک شمال فروشنده کتراک اروپایی کتراک ساروج کتراک را از کجا تهیه کنیم نحوه استفاده از کتراک طرز تهیه کتراک خرید کتراک شیراز مواد تشکیل دهنده کتراک روش ساخت کتراک فرمول شیمیایی کتراک قیمت کتراک ژاپن شکستن سنگ ساروج اسید حلال سنگ واردکننده کتراک قیمت کتراک در بازار ترکیبات کتراک چیست ساخت کتراک فروش کتراک در مشهد مشاهده بیشتر درباره کتراک گلایسین (گلیسین) published by bita on چهارشنبه, 06/21/2017 - 13:34 گلایسین
نامهای دیگر: امینواستیک اسید، گلیسین، Glycine فرمول مولکولی: C2H5NO۲ شکل ظاهری: پودری یا کریستالی سفید کشور سازنده: آلمان، چین بسته بندی: 25 کیلویی

  گلایسین (به اختصار Gly یا G) اسید آمینه است که دارای یک اتم هیدروژن تنها به عنوان زنجیره جانبی آن است. این ساده ترین و سبک ترین اسید آمینه ممکن است. فرمول شیمیایی گلایسین C2H5NO2 است. گلیسین یکی از 20 اسید آمینه ای است که پروتئین زایی می کند. کدهای ژنتیکی آن GGU، GGC، GGA، GGG  است. گلیسین جامد بلوری سفید رنگ است و تنها اسید آمینه‌ی غیر کایرال است. این ماده یک ترکیب آمونیومی چند گانه است که تحت تنش خشکی در بسیاری از گیاهان تجمع می کند. این امینو اسید غیر قطبی، و آب دوست هست. تابع اصلی گلایسین به عنوان یک پیشرونده برای پروتئینها است، مانند نقش متداخل آن به صورت دوره ای در شکل گیری اسپری کلاژن در ارتباط با هیدروکسی پرولین. این محصول همچنین یک بلوک ساختمانی برای محصولات متعدد طبیعی است. موارد استفاده گلایسین
ساختار ساده و کوچک این آمینو اسید و تبادل یک هیدروژن با زنجیره جانبی باعث شده تا در محیط‌های مختلف خواص اسیدی و بازی متفاوتی از خود نشان دهد، بطوری که در محیط‌هایی با pH کم pka برابر با ۹٫۶ و در محیط‌هایی بازی تر pka برابر با ۲٫۴ را دارا می‌باشد. گلیسین به طور معمول چندین کاربرد دارد: 1. کاربرد داروئی. اکثر گلیسین به عنوان مواد درجه ای دارویی برای کاربردهای متنوع تولید می شود. فروش گلیسین دارویی حدود 80 تا 85 درصد از بازار جهان را تشکیل می دهد.  گلیسین درجه دارویی برای برخی از استفاده های دارویی مانند تزریق داخل وریدی تولید می شود که در آن نیازهای خلوص مشتری اغلب از حداقل مورد نیاز تحت معیار USP بالاتر است. گلیسین درجه دارویی اغلب به مشخصات اختصاصی تولید می شود و به طور معمول در مقایسه با گلیسین درجه بندی USP برتر است. 2.  کاربرد صنعتی، که برای استفاده در کاربردهای صنعتی فروخته می شود؛ برای مثال، به عنوان یک عامل در پیچیدگی و پایان دادن به فلز. 3. کاربرد خوراکی، از آن در مواد غذایی حیوان خانگی و خوراک دام استفاده می شود. برای انسان ها، گلیسین به عنوان یک تقویت کننده شیرین کننده / طعم فروخته می شود. برخی مکمل های غذایی و نوشیدنی های پروتئینی دارای گلیسین هستند.  4. سایر مصارف، گلیسین به عنوان یک عامل بافر کننده در آنتی اسیدها، ضد درد، ضد عرق، لوازم آرایشی و لوازم آرایشی عمل می کند. بسیاری از محصولات متنوع از گلیسین یا مشتقات آن استفاده می کنند، مانند تولید محصولات اسفنج لاستیک، کود، کامپوزیت های فلزی.

  زبان فارسی Tags:  فروش گلایسین چینی واردکننده گلایسین فودکم خرید اسید آمینه گلایسین تهران کاربرد اسید آمینه گلیسین گلیسین چیست گلیسین قیمت اسید آمینه گلایسین تهران فروشنده اسید امینه گلیسین خرید اسید امینه گلیسین قیمت گلیسین بتائین سفارش گلیسین بتائین فروشنده گلیسین خرید اینترنتی گلیسین آنالیز گلیسین معرفی گلیسین ویژگی های گلیسین تامین کننده گلیسین مشهد بسته بندی گلیسین قیمت گلیسین تبریز تولید کننده گلیسین فروش گلیسین اصفهان مشاهده بیشتر درباره گلایسین (گلیسین) گلوتن published by bita on سه شنبه, 06/13/2017 - 13:23 گلوتن
گلوتن پروتئینی است که در گندم و جو  یافت می‌شود که 75 تا 85 درصد از کل پروتئین موجود در گندم نان است. این ماده باعث کش آمدن خمیر و ترد شدن بافت فراورده نهایی می‌گردد. ریشه کلمه گلوتن کلمه لاتینی «گلوتن» به معنای «چسب» می‌باشد. گلوتن ترکیبی پروتئینی است که از غذاهای فرآوری شده از گندم و سایر غلات مرتبط به آن از جمله چاودار و جو بدست می‌آید. گلوتن ترکیبی از دو گلیکوپروتئین گلیادین gliadin و گلوتلین glutelin می‌باشد که متصل با نشاسته در اندوسپرم (بافت تغذیه‌ای اطراف جوانه) بسیاری از غلات علوفه‌ای حضور دارند. گلیادین (از پروتئینهای پرولامینیprolamins می‌باشد) و گلوتلین حدود ۸۰٪ محتوای پروتئینی دانه گندم را تشکیل می‌دهند. (گلیادین محلول در الکل است و گلوتنین فقط در باز و اسیدهای رقیق محلول می‌باشد).
دلایل خشک شدن نان/ علت ور نیامدن خمیر نان
پایین بودن کیفیت نان دلایل زیادی دارد که از ان جمله میتوان به بی‌کیفیت بودن آرد و رعایت نکردن استانداردهای تولید در کارخانه‌های آردسازی عنوان شود. آرد گندم حاوی گلوتن و پروتئین است که به نان ساختار می دهد. میزان زیاد ملاس، شکر قهوه ای، میوه و آب میوه حاوی اسیدها مانع فعالیت گلوتن می شود. محتوای گلوتن نان احتمالاً بعلت جذب آب در روندآبگیری، بعنوان یکی از عوامل بیات شدن نان مورد توجه می‌باشد. وجود گلوتن بر نرمی و کش آمدن بافت محصول نهایی تأثیر دارد.وقتی آرد با آب مخلوط می‌شود، پروتئین‌های گلوتن شبکه‌ای چسبناک تشکیل می‌دهند که از نظر استحکام شبیه چسب است.  خاصیت چسب‌مانند گلوتن باعث کشسان شدن خمیر می‌شود و به نان این قابلیت را می‌دهد تا هنگام پختن، پُف کند. گلوتن به نان بافتی قابل‌جویدن و خوب می‌دهد. اضافه کردن گلوتن به آرد
گلوتن، بصورت خشک و آسیاب شده به خمیر افزوده شود، و باعث افزایش ثبات سختاری نان شده و نان را قابل جویدن می کند. در صنعت برای اینکار ماشینهای همزن وجود دارد. در محصولاتی که پروتئین کمی دارند گلوتن نقش مکمل پروتئینی را نیز بازی می‌کند. به طور کلی، سطح گلوتن بالاتر با مقادیر بالاتری از پروتئین به طور کلی در ارتباط است. خمیری که به آن گلوتن اضافه شده باید بخوبی ورز داده شود تا به حداکثر اندازه خود پف کند. نحوه تولید گلوتن
پروتئین گندم است که دارای خاصیت چسبندگی و انعطاف پذیری ویژه ای می باشد و از خمیر آرد گندم تهیه میشود. پس از شستشوی توده خمیر با آب، نشاسته موجود در آن خارج شده و شبکه پروتئینی کمپلکسی شامل (گلوتئین، گیادین و مزونین) تشگیل میگردد. این پروتئین به وسیله ماشین تفکیک کننده و با شستشو و غربال کردن مداوم توده خمیربدست می آید. این ماده پس از خشک شدن بصورت پودر کرم رنگ روشن و یا قهوه ای مایل به زرد با مزه خنثی عرضه می گردد. کاربرد های گلوتن کاربرد گلوتن محصولات پخت و آرد به تاخیر انداختن بیاتی نان بعلت جذب آب در روندآبگیری با توجه به کیفیت آرد و نوع محصول تولیدی، مقدار پیشنهادی بین 3 تا 4 درصد وزن آرد می‌باشد. حجیم کردن نان بوسیله ی به دام انداختن گازهای حاصل از تخمیر نرمی و کش آمدن بافت محصول نهایی ایجاد بافت یکدست و الاستیسیته مناسب قرص نان ایجاد خاصیت کشسانی در محصولات جویدنی نظیر پیتزا ( گلوتن در خمیر پیتزا جهت ایجاد حجم مناسب و تخلخل بیشتر بافت بکار می رود) ارتقاء محتوای پروتئینی محصول و غنی سازی پروتئین آرد غنی‌سازی آرد ماکارونی و رشته سوپ بهینه کردن رنگ پوسته نان بهینه سازی طعم نان سریال‌های صبحانه و رشته آش
سایر کاربردهای گلوتن گلوتن گرفته شده از گندم هنگامی که در آبگوشت پخته شود مقداری از آب و مزه آن را بخود می‌گیرد و بافت سفتی پیدا می‌کند و از این رو، در تولید محصولات شبه گوشت مرغ، اردک، خوک، ماهی و گوساله کاربرد دارد. (نمونه عکس پایین) بعنوان تثبیت کننده در تولید انوع بستنی و سس کچاپ استفاده میشود. در ساخت آبجو و سس سویا نیز میتوان از این محصول استفاده کرد. در تهیه آمینو اسیدها و آدامس به عنوان مواد فعال عمل کرده و در مواد پاک کننده بکار می رود . گرید صنعتی این محصول در صنایع چسب و کارتن سازی در مواد دارویی ، باند و یا پارچه های تنظیف به کارمی رود .

  فروش گلوتن
شرکت تیناکم آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، گلوتن مورد نیاز صنایع مختلف را بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به‌وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید. قیمتهای عرضه شده توسط این شرکت همیشه پائین ترین قیمت است و می‌توانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت  سایر اشخاص حقیقی و حقوق دیگر مقایسه نمائید.
  زبان فارسی Tags:  فروش گلوتن قیمت روز گلوتن گندم فروش گلوتن خوراکی قیمت روز گلوتن ذرت گلوتن ذرت چیست مضرات گلوتن گلوتن در چه موادی است علت خشک شدن نان نان نرم چرا نان خشک می شود طلایی شدن روی نان علت ور نیامدن خمیر نان علت چسبندگی خمیر نان علت خشک شدن نان پیتزا افزایش کیفیت نان مقدار مصرف بهبود دهنده نان عوامل موثر بر کیفیت نان کیفیت نان بربری فروش بهبود دهنده نان بهبود دهنده خمیر علت خشک شدن نان لواش کیفیت نان لواش علت سفت شدن نان طرز تهیه خمیر نان لواش علت پف نکردن خمیر نان خمیر ور نیامده چه کنیم علت پف نکردن خمیر دونات علت جمع شدن خمیر نشانه ور آمدن خمیر علت بیات شدن نان نان بیات چیست مشاهده بیشتر درباره گلوتن هیدروکسید پتاسیم (پتاس) published by bita on یکشنبه, 06/11/2017 - 10:50 پتاسیم هیدروکسید
نامهای دیگر: پتاس، پتاسیم هیدرات، هیدروکسید پتاس، پتاس سوزآور فرمول مولکولی: KOH شکل ظاهری: جامد گرانول سفید رنگ انحلال پذیری: محلول در آب، الکل، گلیسرول - نامحلول در اتر، آمونیاک مایع
کاربرد: خنثی سازی اسیدها

پتاسیم هیدروکسید یک ترکیب شیمیایی با فرمول مولکولی KOH است، و معمولا پتاس سوز آور نامیده می شود.  این ترکیب و سود سوزآور یا همان سدیم هیدروکسید از قویترین بازها هستند. برعکس هیدروکسید سدیم، هیدروکسید پتاسیم عاری از هرگونه  کلر می باشد و در نتیجه ازآن میتوان برای خنثی سازی محلول ها و موادی که باید در عدم حضور کلر خنثی شوند مورد استفاده قرار گیرد. هیدروکسید پتاس نسبت به مقدار بیشتری در آب حل می شود. پتاس، جامدی بی بو، سفید و ناهموار است که اغلب محلول درآب است. برآورد شده که در سال ۲۰۰۵ بین ۷۰۰٬۰۰۰ تا ۸۰۰٬۰۰۰ تن از این محصول تولید شده‌است و تقریباً یک صدم مقداری است که سدیم هیدروکسید سالانه تولید می‌شود است. پتاس ماده تشکیل دهنده بیشتر صابون های مایع و جامد و همچنین بسیاری از ترکیبات دیگر است. روشهای تولید هیدروکسید پتاسیم
هیدروکسید پتاسیم، کهمعمولا پتاس سوز آور نامیده می شود، توسط الکترولیز آب نمک کلرید پتاسیم در سلول های الکترولیتی با استفاده از فرآیند جیوه ای و فرآیند غشایی تولید می شود. در روش جیوه ای هیدروکسید پتاسیم بسیار خالص و در روش غشایی، محلول حدود ۳۰% تولید می شود. این محلول ها به کمک تبخیر، تغلیظ می شوند و در بیشتر موارد از طریق تبخیر در خلاء هیدروکسید پتاسیم جامد ۹۰% حاصل می گردد. کاربرد هیدروکسید پتاسیم
هیدروکسید پتاسیم و هیدروکسید سدیم را در صنعت میتوان به عنوان مترادف یکدیگر استفاده کرد، اما معمولا هیدروکسید سدیم بدلیل قیمت پایینتر ارجحیت دارد. انواع کاربرد این محصول به قرار زیر است: - پیشرو جهت ترکیبات پتاسیم
از هیدروکسید پتاسیم برای تولید سایر ترکیبات پتاسیم نظیر پرمنگنات پتاسیم، کربنات پتاسیم، فسفات های پتاسیم نظیر دی فسفات تترا پتاسیم، یدات پتاسیم، سیانید پتاسیم، استفاده می شود. بیشتر نمکهای پتاسیم توسط واکنش های خنثی شامل پتاس آماده میشود. - تولید بیودیزل و ساخت صابون
از هیدروکسید پتاسیم جهت تولید صابون های مایع با کیفیت بالا، ساخت گازوئیل از نباتات، خنثی سازی محلول های اسیدی و در تولید مواد شیمیایی استفاده می شود. - کاربرد در کشاورزی
پتاسیم یکی از عناصر غذایی اولیه موجودات زنده جانوری و گیاهی است، کودهای پتاسیم بعد از نیتروژن و فسفر، سومین کود از نظر مصرف هستند، کودها 95% از مصرف پتاسیم را به خود اختصاص داده اند و کمتر از 10 درصد آن به مصرف تهیه مواد شیمیایی می رسد. کودهای طبیعی یا شیمیایی باعث افزایش توانایی خاک برای رشد و سلامت گیاه است که حاوی نیتروژن، فسفر یا پتاسیم می باشد و این عناصرحاصل خیزی خاک را افزایش می دهند. پتاسیم فعالیت یا عدم فعالیت آنزیم‌ها، استفاده بهینه از آب، فتوسنتز و انتقال قندها، تولید نشاسته، در ترکیبات پرانرژی لازم برای رشد گیاهان، مقاومت در برابر بیماری‌ها و اثرات ناشی از خشکسالی، طعم و بوی میوه‌ها و سبزیجات را در گیاهان کنترل می‌کند. عرضه پتاسیم، بیشتر بصورت پتاس و کانی‌های پتاسیم‌دار، کانه‌ها و محصولات فرآوری شده (کودهای آماده برای مصرف، کودهای ترکیبی) صورت می‌گیرد. -سایر کاربردها
از دیگر کاربردهای KOH به عنوان الکترولیت در باتری ها می باشد.  پتاس همچنین برای ساخت تراشه های نیمه رسانا استفاده میشود. در مانیکور نیز برای از بین بردن پوست های زمخت دست و پا از ماده شیمیایی استفاده می شود که عنصر اصلی سازنده آن هیدروکسید پتاسیم است. برای از بین بردن موی حیوانات از بازهایی مانند هیدروکسید پتاسیم که به کوتیکول ساقه مو آسیب می زنند، استفاده میشود. پوست حیوانات را برای چند ساعت در محلول هیدروکسید پتاسیم و آب می خیسانند و آنها را برای مرحله مو زدایی آماده می کنند. از این اثر برای اصلاح صورت هم استفاده می شود. محصولات قبل اصلاح و بعضی از خمیرهای ریش تراشی حاوی هیدروکسید پتاسیم می باشند. زبان فارسی Tags:  فروش پتاس کره واردکننده پتاس یونید کره خرید پتاس هیدروکسید تهران کاربرد هیدروکسید پتاسیم هیدروکسید پتاسیم چیست هیدروکسید پتاسیم پتاس کاستیک پتاس پتاسیم هیدرات قیمت هیدروکسید پتاسیم سفارش هیدروکسید پتاسیم فروش هیدروکسید پتاسیم خرید هیدروکسید پتاسیم آنالیز هیدروکسید پتاسیم معرفی هیدروکسید پتاسیم ویژگی های هیدروکسید پتاسیم تامین کننده هیدروکسید پتاسیم مشهد بسته بندی هیدروکسید پتاسیم قیمت هیدروکسید پتاسیم تبریز تولید کننده هیدروکسید پتاسیم فروش هیدروکسید پتاسیم اصفهان KOH مشاهده بیشتر درباره هیدروکسید پتاسیم (پتاس) چیپس صابون published by bita on سه شنبه, 06/06/2017 - 21:18
شرکت بازرگانی تیناکم چیپس صابون یا همان Soap chips را از کشور مالزی و چین وارد می کند. شما مشتریان گرامی میتوانید این محصول را در بسته بندی های 25 کیلوگرمی در گریدهای  80/20، 90/10 و چیپس صابون شفاف با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت به دلیل واردات مستقیم از ماخریداری نمایید. جهت کسب اطلاعات در مورد این محصول و خرید چیپس صابون با تلفنهای شرکت  تماس حاصل فرمائید. چیپس صابون

چیپس صابون از روغن های گیاهی نظیر روغن پالم، روغن نارگیل یا روغن زیتون و یا روغن های حیوانی ساخته می شود. طی هزاران سال مصرف صابون روبه فزونی گذاشت تا ساخت آن برای راحتی و بهداشت بشر متمدن ضرورتی صنعتی یافت. تاریخچه صابون سازی
به احتمال زیاد، صابون را اولین بار مصریان باستان در درهٔ نیل ساختند. در حدود ۶۰۰ سال پیش از میلاد، ملوانان فینیقی‌ها، فن صابون‌سازی را به سواحل مدیترانه بردند. در قرن اول میلادی، بهترین صابون از چربی بز و خاکسترهای به‌دست‌آمده از سوزاندن چوب «درخت آلش» به‌دست می‌آمد. تا پایان قرن هجدهم، صابون را از چربی حیوانی و خاکستر چوب تهیه می‌کردند. در همان هنگام، معلوم شد که می‌توان به‌جای خاکستر چوب، از سود سوزآور، که قلیای حاصل از نمک معمولی است، استفاده کرد. در همین زمان، روغن‌های گیاهی نظیر روغن زیتون، روغن نخل، روغن نارگیل، روغن کنجد و روغن سویا جانشین چربی‌های حیوانی شدند.(ویکی پدیا) سپس شورول ، شیمیدان فرانسوی ، نشان داد که تشکیل صابون در واقع یک واکنش شیمیایی است. مکانیسم اثر صابون
صابون نمک سدیم یا پتاسیم اسیدهای چرب است که از هیدرولیز ( تجزیه در اثر حضور آب ) اسیدهای چرب ( چربی ها و روغن ها ) در محیط قلیایی به دست می آیند هر مولکول صابون از یک زنجیر هیدروکربنی بلند ( دم ) و یک کربوکسیلات یا ( سر ) تشکیل شده است وقتی صابون در آب حل شود یون سدیم یا پتاسیم از سر آن جدا می شود و سر مولکول بار منفی پیدا می کند . صابون تمیز می کند چون یک امولسیفاید خوب است امولسیفاید به ماده ای گفته می شود که باعث می شود ذرات یک مایع غیر قابل امتزاج با آن پخش شوند و یک امولسین پایدار تشکیل گردد. چربی و روغن روی پوست ( که چرک و کثیفی را به خود می گیرد ) در شرایط عادی با آب مخلوط نمی شود اما صابون کاری می کند که چربی ها در آب حل شده و شسته شوند گروه کربو کسیلات ( CO2 – ) ( قطبی ) انتهای آن آب دوست ( Hgdrophilc ) است و از طریق پیوند های یون _ دو قطبی و هیدروژنی با مولکهای آب پیوند بر قرار می کند زنجیر هیدرو کربنی بلند موجود در مولکول غیر قطبی است پس با مولکولهای آب کاری ندارد آب گریز ( Hgdrophobic ) این زنجیرها از طریق نیروهای لاندن جذب همدیگر می شود و گویچه های مانند شکل زیر پدید می آورد که اصطلاحا مایل نامیده می شود ( Micelle ) هر مایل کره کوچکی است که از زنجیرهای هیدروکربنی تشکیل شده است . و سطح آن را گروه های کربوکسیلات که بار منفی دارند پوشانده اند این بارهای منفی باعث می شود که ماسیلها همدیگر را دفع کنند ودر آب معلق بمانند. منبع کیمیا روش ساخت صابون در کارخانه صابون سازی
در کارخانجات ، صابون سازی ، صابون جامد خشک نشده به صورت چیپس وارد سالن صابون شده و در آنجا پس از رنگ و اسانس خوردن به صورت قالب عرضه به بازار در می آید غبار صابون در اثر برش صابون با کاردک و اصطحکاک صابون با لبه های تیز فلزی دستگاه تولید به وجود آمده و بسیاری از ذرات معلق وارد دستگاه تنفسی کارگران شده به دلیل قلیایست زیاد ایجاد سوزش مخصوصا در گلو می شود ذرات درشت غبار در همان محلهای تولید در زیر دستگاه های روی هم ریخته و جمع می شود برای تعیین مقدار غبار موجود در سالن از روش فیلتراسیون استفاده می شود . در این روش از هوای سالن به کمک پمپ نمونه برداری و فردی نمونه ای برداشته و از روی فیلترهای سلولزی و از کاغذ کد دارای منافذی با ابعاد ۰/۸ میکرومتر بودند عبور داده شد . فروش چیپس صابون
شرکت تیناکم آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز ، چیپس صابون مورد نیاز صنایع مختلف را بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به‌وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید. قیمتهای عرضه شده توسط این شرکت همیشه پائین ترین قیمت است و می‌توانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت  سایر اشخاص حقیقی و حقوق دیگر مقایسه نمائید.

  زبان فارسی Tags:  قیمت چیپس صابون Soap Chips فروش چیپس صابون مالزی خرید چیپس صابون چیپس صابون چیست ماده اولیه صابون سازی ماده صابون سازی مواد تشکیل دهنده ی صابون روش ساخت صابون فرمول صابون فروش مواد صابون سازی مواد سازنده شامپو انواع صابون مشاهده بیشتر درباره چیپس صابون اتانول published by bita on شنبه, 05/20/2017 - 20:00 اتانول
نامهای دیگر: الکل اتیلیک، اتیل الکل، الکل میوه، اتانول 96درصد فرمول شیمیایی: C۲H۵ OH نقطه جوش: 78.4 درجه سانتیگراد گریدهای محصول: صنعتی، دارویی
تاریخچه اتانول
الکل برای انسان از دوران قدیم شناخته شده بود و از این ماده به اشکال مختلف استفاده می شد. جداسازی این ماده به عنوان اتانول نسبتاً خالص به احتمال زیاد اولین بار توسط جابر بن حیان که صنعت تقطیر را گسترش داد، صورت گرفت. البته بیشتر گمان می‌رود که اتانول خالص توسط محمد زکریای رازی دانشمند ایرانی تولید شده باشد. الکل (اتانول) خالص به طور متداول به الکل (اتانول) گرید خوراکی (الکل نوشیدنی) گفته می شود. الکل گرید خوراکی همواره 96% (proof 192) بوده و از منابع طبیعی بدست می آید.
جمع بندی: روشهاي توليد الكل متفاوت ميباشد:
1- از تخمير حبوبات و ميوه ها (مانند آبجو)
2- از تقطيرحبوبات و ميوه ها (مانند ودكا، ويسكي، جين)
3- از تـغـيير شـيميايي در سوختـهاي فسـيلي هـمچـون گاز، زغال سنگ و نفت ( الكل صنعتي )
4- از تركيـب شيـميـايي مـنوكســيد كربن و هيدروژن (مانند متانول و الكل چوب)
خواص فیزیکی الکل
الكل اتيليك يا اتانول در زمره الكل‌های يك ظرفيتی نوع اول است. اتانول كه به اختصار الكل سفيد ناميده مي‌شود مايعي است فرار، شفاف، قابل اشتعال و با بوي مشخص كه با هر نسبتي با آب تركيب مي‌شود، به آساني مي‌سوزد و بر اثر احتراق آن، آب و گاز كربنيك حاصل مي‌شود. هم چنين با سرعت تبخير مي‌شود و هيچ اثر زيست محيطي نامطلوب بر جا نمي‌گذارد. اتانول در صنعت بعنوان حلال و ماده واسطه شیمیایی برای تولید بیشتر ترکیبات آلی استفاده می‌شود. بدلیل تشکیل پیوند هیدروژنی با هر نسبتی در آب حل می‌شود. اتانول در مقایسه با ترکیبات آلی که وزن مولکولی یکسانی با آن دارند، نقطه جوش بالاتری دارد. الکل اتانول خاصیت ضعیف اسیدی و بازی از خود نشان می‌دهد که خاصیت بازی آن بدلیل جفت الکترون تنهای اکسیژن بوده و خاصیت اسیدی آن، بخاطر پیوند هیدروژن با عنصر الکترونگاتیو اکسیژن است. کاربرد اتانول  صنعتی: بزرگترین کاربرد اتانول به صورت خالص به عنوان سوخت در موتور خودروها است. هم چنین اتانول بدلیل نقطه ذوب پائین در صنعت ضدیخ‌سازی استفاده می‌شود. عطرسازی: به عنوان حلال در صنایع عطرسازی و چاپ نوشیدنی های الکلی: اتانول را در انواع مشروبات الکلی مصرف می کنند. پیل سوختی اتانولی: الکل را می توان در پیل های سوختی مستقیم DEFC برای تولید برق همراه با محصولات جانبی آب و دی اکسیدکربن بکار برد. سوخت موشک: اتانول را در سوخت موشک برای افزایش نیروی پیشرانه بکار می برند.  ضد عفونی کننده: اتانول 70-85درصد  را در مراکز پزشکی برای ضدعفونی لوازم پزشکی ، ضد عفونی ضخم و مواد ضد عفونی کننده دست استفاده می کنند. پاد زهر: اتانول را برای از بین بردن اثر مسمومیت بعضی از مواد مانند متانول و اتیلن گلایکو استفاده می کنند.  سایر کاربردها: به عنوان حلال در صنایع عطرسازی و چاپ، ضد عرق و ..  اطلاعات ایمنی اتانول
الکل اتیلیک از طریق استنشاقی، پوستی و گوارشی روی بدن انسان اثر می گذارد. اثر روی پوست مانند سایر حلالهای چربی است و در صورت عدم احتیاط باعث التهاب پوست می شود. هر چند خوردن الکل صنعتی بعید به نظر می رسد ولی ممکن است توسط افرادی که اعتیاد دارند استفاده شود. از آنجا که به الکل صنعتی مواد گوناگونی جهت جلوگیری از استفاده خوراکی افزوده می شود و گاهی این مواد اثرات سوء بیشتری از الکل به تنهایی دارند لذا در صورت مصرف الکل صنعتی بصورت خوراکی عوارض بسته به نوع ماده اضافه شده متفاوت می باشد.عوارض حاد مصرف اتانول تهوع ، استفراغ ، افسردگی ، تنگی نفس می باشد.عوارض مزمن اعتیاد به الکل (الکسیم) ، سیروز کبدی ، تاثیر در سلسله اعصاب مرکزی ، تاثیر در حافظه در بلند مدت می باشد. اتانول یک مایع قابل اشتعال می باشد که بخار آن مخلوط با هوا در حرارت معمولی قابل اشتعال می باشد. لذا مخاطرات آتش سوزی و انفجار نیز بایستی مد نظر قرار گیرد. در بکارگیری افراد در محیطهایی که اتانول وجود دارد توجه به وضعیت وبیماریهای کبدی و پوستی وتنفسی لازم می باشد.
  زبان فارسی Tags:  تولید کننده اتانول خوراکی کاربرد اتانول صنایع دارویی مصارف اتانول نمایندگی اتانول تهران عرضه کننده اتانول مرک اصفهان صادرکننده اتانول مشهد خرید اتانول صنعتی تهران قیمت فروش اتانول عطرسازی اصفهان خرید اتانول طبی96 قیمت خرید اتانول صنعتی فروشنده اتانول داروسازی تامین کننده اتانول ایران قیمت اتانول 96 چاپ اتانول خوراکی فروش اتانول آرایشی بهداشتی تولیدکنندگان اصلی اتانول فروشندگان اتانول کشور قیمت روز اتانول ایران فروش اتانول الکل فروشنده اتانول صنایع دارویی تولیدکننده پتروشیمی اتانول خرید الکل گندم قیمت تولیدی الکل اتانول الکل خوراکی اتانول چیست الکل گندم چیست الکل فجر جهرم طرز تهیه الکل گندم الکل خرما شرکت اتحادیه الکل الکل گندم اتحادیه مشاهده بیشتر درباره اتانول اسپن 80 - سوربیتان مونو اولئات published by bita on دوشنبه, 05/15/2017 - 16:12
شرکت بازرگانی تیناکم سوربیتان مونو اولئات یا همان اسپن 80 را از کشور مالزی و هلند، وارد می کند. شما مشتریان گرامی میتوانید این محصول را در بسته بندی های بشکه 200 کیلوگرمی با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت به دلیل واردات مستقیم از ماخریداری نمایید. جهت کسب اطلاعات در مورد این محصول و خرید اسپن 80 با تلفنهای شرکت  تماس حاصل فرمائید. زبان فارسی مشاهده بیشتر درباره اسپن 80 - سوربیتان مونو اولئات اسپن 65 - سوربیتان تری استئارات published by bita on دوشنبه, 05/15/2017 - 12:09 فروش سوربیتان تری استئارات خوراکی - STS - اسپن 65
شرکت بازرگانی تیناکم سوربیتان تری استئارات یا همان اسپن 65 را از کشور مالزی و هلند، وارد می کند.
نامهای دیگر: سوربیتان تری استئارات، E492, سوربیتان تری استئارات خشک, STS, سوربیتان آسترها فرمول شیمیایی: C60H114O8 شکل: پولکهای کرمی روشن و مومی شکل عملکرد: امولسیون ها، تثبیت کننده، پرپشت کننده، پایدار کننده حلالیت: این می تواند در آب، متانول و اتانول تجزیه شود. بسته ویژگی ها: 25 کیلو گرم کرافت کیسه. HLB=2.1 سوربیتان تری استئارات یک سورفکتانت غیریونی است که از استریفیه شدن سوربیتول با اسید استئاریک در درجات مختلف بدست می آید. این ماده تحت عنوان افزودنی غذایی E492 شناخته می شود. این ماده سورفاکتانت چربی دوست است. به طور کلی به عنوان یک امولسیفایر همراه با پلی سوربات استفاده می شود.
کاربرد اسپن 65
سوربیتان تری استئارات امولسیفایری است که در روغنها و چربیها و صنعت نان کاربرد وسیعی دارد.این ماده که به عنوان یک عامل پخش کننده استفاده میشود در کرم ها، لوسیون ها، لوازم آرایشی و در صنعت خوراکی به عنوان تثبیت  کننده و امولسیفایر استفاده می شود. در زیر به برخی مصارف اسپن 65 اشاره می شود.
Ø در شیرینی و شکلات  جلوگیری از بلوم زدن شکلات Ø محصولات نانوایی فانتزی Ø محصولات ذرت و پوشش های ترکیبی Ø بیکر -مخمرها جهت بهبود کیفیت مخمر Ø امولسیون روغن جهت جلوگیری از کریستالیزاسیون مجدد Ø شیر و خامه مخلوط Øمارگارینها جهت کاهش ایجاد بافت شنی Øانواع حلوا Ø آب نبات کاکائو Ø شیرینی Øمکمل های غذایی
  زبان فارسی Tags:  واردکننده سوربیتان تری استئارات خوراکی کاربرد سوربیتان تری استئارات صنایع غذایی مصارف اسپن 65 نمایندگی اسپن 65 تهران عرضه کننده اسپن 65 اصفهان واردات اسپن 65 مشهد خرید سوربیتان تری استئارات تهران قیمت فروش اسپن 65 اصفهان خرید سوربیتان تری استئارات قیمت خرید اسپن 65 آرایشی فروشنده اسپن 65 غذایی تامین کننده اسپن 65 اروپایی قیمت اسپن غذایی اسپن 65 خوراکی فروش سوربیتان تری استئارات واردکننده اصلی اسپن 65 فروش اسپن 65 افزودنی غذایی قیمت اسپن 65 امولسیفایر فروش اسپن 65 استابلایزر فروشنده اسپن 65 صنایع غذایی تولیدکننده اسپن 65 فروش ویژه اسپن 65 فروشنده اسپن 65 SPAN کاربردهای اسپن 65 امولسیفایرغذایی امولسیفایر شکلات امولسیفایرهای طبیعی امولسیفایر روغن مضرات امولسیفایر انواع امولسیفایر آرایشی e492 خرید امولسیفایر نان مشاهده بیشتر درباره اسپن 65 - سوربیتان تری استئارات اسپن 60 - سوربیتان مونو استئارات published by bita on یکشنبه, 05/14/2017 - 16:00 اسپن 60، تولید اسپن 60، فروش اسپن 60،خرید اسپن 60 سوربیتان مونو استئارات (اسپن 60)
شرکت بازرگانی تیناکم سوربیتان مونو استئارات یا همان اسپن 60 را از کشور مالزی و هلند، وارد می کند. شما مشتریان گرامی میتوانید این محصول را در بسته بندی های 25کیلوگرمی با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت به دلیل واردات مستقیم از ماخریداری نمایید. جهت کسب اطلاعات در مورد این محصول و خرید اسپن 60 با تلفنهای شرکت  تماس حاصل فرمائید.
شکل: پودری خامه ای سفید بسته بندی : کیسه 25 کیلوگرمی HLB :4.7
سوربیتان مونو استئارات استر از سوربیتان (مشتق سوربیتول)، اسید پالمتیک و اسید استئاریک است و گاهی اوقات به عنوان موم مصنوعی نامیده می شود. از این امولسیفایر جهت مخلوط کردن آب و روغن استفاده می شود. سوربیتان مونو استئارات در آب سرد نامحلول هستند اما در آب گرم پخش می‌شوند. به عنوان ترکیب ضد کف، امولسیفایر و پایدارکننده در مخلوط‌های کیک و تولید مخمربه کار می‌رود. اسپن 60 یک اسید چرب است که کاربردهای زیادی در صنایع غذایی و در محصولات بهداشتی و مراقبت از زیبایی دارد. این ماده یک افزودنی غذایی است که به عنوان یک سورفاکتانت و یا مخلوط کن کار می کند استفاده می شود.
کاربرد اسپن 60
به عنوان یک عامل امولسیون کننده و تثبیت کننده در مخلوط کیک ها، محصولات پخته شده، پودینگ ها، خامه، کرم هموروئید، و کرم برای درمان خشکی پوست استفاده می شود. این محصول اغلب با پلی سوربات 80 استفاده می شود.
 
  زبان فارسی Tags:  واردکننده اسپن 60 خوراکی کاربرد اسپن 60 صنایع غذایی مصارف اسپن 60 نمایندگی اسپن 60 تهران عرضه کننده اسپن 60 اصفهان واردات اسپن 60 مشهد خرید اسپن 60 تهران قیمت فروش اسپن 60 اصفهان خرید اسپن 60 قیمت خرید اسپن 60 آرایشی فروشنده اسپن 60 غذایی تامین کننده اسپن 60 اروپایی قیمت اسپن غذایی اسپن 60 خوراکی فروش اسپن صنعتی واردکننده اصلی اسپن 60 فروش اسپن 60 افزودنی غذایی قیمت اسپن 60 امولسیفایر فروش اسپن 60 استابلایزر فروشنده اسپن 60 صنایع غذایی تولیدکننده اسپن 60 فروش ویژه اسپن 60 فروشنده اسپن 60 SPAN کاربردهای اسپن 60 امولسیفایرغذایی امولسیفایر در کیک امولسیفایرهای طبیعی امولسیفایر روغن امولسیفایر صنعت نفت مضرات امولسیفایر انواع امولسیفایر امولسیفایر e493 خرید امولسیفایر مشاهده بیشتر درباره اسپن 60 - سوربیتان مونو استئارات اسپن 20 -سوربیتان مونو لائورات published by bita on شنبه, 05/13/2017 - 13:33
شرکت بازرگانی تیناکم سوربیتان مونو لائورات یا همان اسپن 20 را از کشور مالزی و هلند، وارد می کند. شما مشتریان گرامی میتوانید این محصول را در بشکه های 200 کیلو گرمی با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت به دلیل واردات مستقیم از ماخریداری نمایید. جهت کسب اطلاعات در مورد این محصول و خرید اسپن 20 با تلفنهای شرکت  تماس حاصل فرمائید. زبان فارسی Tags:  واردکننده اسپن 20 خوراکی کاربرد اسپن 20 صنایع غذایی مصارف اسپن 20 نمایندگی اسپن 20 تهران عرضه کننده اسپن 20 اصفهان واردات اسپن 20 مشهد خرید اسپن 20 تهران قیمت فروش اسپن 20 اصفهان خرید اسپن 20 قیمت خرید اسپن 20 آرایشی فروشنده اسپن 20 غذایی تامین کننده اسپن 20 اروپایی قیمت اسپن غذایی اسپن 20 خوراکی فروش اسپن صنعتی واردکننده اصلی اسپن 20 فروش اسپن 20 افزودنی غذایی قیمت اسپن 20 امولسیفایر فروش اسپن 20 استابلایزر فروشنده اسپن 20 صنایع غذایی تولیدکننده اسپن 20 فروش ویژه اسپن 20 فروشنده اسپن 20 SPAN کاربردهای اسپن 20 امولسیفایرغذایی امولسیفایر در کیک امولسیفایرهای طبیعی امولسیفایر روغن امولسیفایر صنعت نفت مضرات امولسیفایر انواع امولسیفایر امولسیفایر e493 خرید امولسیفایر
مشاهده بیشتر

فروش پودر سیترات سدیم
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 4

آمار سایت
  • کل مطالب : 47
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 8
  • بازدید کننده امروز : 9
  • باردید دیروز : 121
  • بازدید کننده دیروز : 122
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 199
  • بازدید ماه : 393
  • بازدید سال : 4809
  • بازدید کلی : 17461
  • کدهای اختصاصی