درباره به سایت بازرگانی تیناکم خوش آمدید
جانشین کره کاکائو CBS
جانشین کره کاکائو CBS
جانشین کره کاکائو نوعی روغن گیاهی است که خوراکی بوده و از دانههای کاکائو گرفته میشود. این ماده دارای ۴۰ تا ۶۰ درصد چربی اشباع شده بوده و دارای عطر و طعم شکلات است. رنگ آن زرد بوده و نقطه ذوب آن معمولاً بین ۳۴ تا ۳۸ درجه سانتیگراد است. از فرآیند بروما برای استخراج کره کاکائو از لوبیای کاکائو استفاده می شود. کره کاکائو برخلاف پودر کاکائوتنها حاوی مقدار ناچیزی کافئین است و حاوی مقادیر زیادی از چربی های اشباع شده است که از اسیدهای استئاریک و پالمیتیک استخراج می شوند. مهمترین ویژگی این محصول شکنندگی خوب، قابلیت قالب گیری بالا و مقاومت حرارتی آن است. CBS یک ترکیب چربی است که تا حدودی هیدوژنه شده است. این ویژگی باعث سالم تر شدن این ماده نسبت به کره کاکائو می شود و همچنین اگر انتخاب ترکیبات به خوبی انجام گیرد تمام ویژگیهای ظاهری و طعمی کره کاکائو را هم به خوبی جبران خواهد کرد. معمولا روغن هسته پالم و یا روغن نارگیل به عنوان عامل شیرینی کره کاکائو امورد استفاده قرار میگیرند.
کاربرد جانشین کره کاکائو CBS
جانشینکره
کاکائو علاوه یک عنصر مهم در شکلات های قالبی و کارامل شکلات است، به دلیل
SFC مناسب CBS می توان این روغن را در فرمولاسیون خامه قنادی و پنیرهای
پروسس و تقلیدی به جای چربی حیوانی مورد استفاده قرارداد. همچنین این کره
در پوشش دادن محصولاتی مثل ویفر بیسکویت و مارش مالو و به عنوان یک ماده
اولیه در صنایع قنادی بکار گرفته می شود. به دلیل نقطه ذوب مناسب (بیش از
دمای اتاق و کمتر از دمای بدن) در تولید برخی از شیافها از جانشین کره
کاکائو استفاده میشود و پایه ایده آل برای شیوه های
داروییمحسوب می شود.
کره کاکائو یکی از پایدارترین چربی های شناخته شده است که کیفیت آن، همراه
با آنتی اکسیدان های طبیعی، مانع از بروز زگیل می شود و به مدت دو تا پنج
سال آن را نگهداری می کند.بافت نرم، خوشبو کننده و خواص نرم کننده کره
کاکائو آن را یک عنصر محبوب در محصولات
آرایشیمانند صابون و لوسیون ساخته شده است.
مشخصات فیزیکی جانشین کره کاکائو CBS
شایعترین شکل کره کاکائو دارای نقطه ذوب حدود 34-38 درجه سانتیگراد است (93-101 درجه فارنهایت)، شکلات جامد را در دمای اتاق نشان می دهد که به راحتی یک بار در داخل دهان ذوب می شود. کره کاکائو پلی مورفیسم را نشان می دهد که دارای کریستال های α، γ، β و β می باشد که نقطه ذوب 17، 23، 26 و 35 تا 37 درجه سانتی گراد است. تولید شکلات معمولا از کریستال β برای نقطه ذوب بالا استفاده می کند. ساختار بلوری یکنواخت باعث می شود که بافت نرم، شفاف باشد. کره کاکائو بیش از حد حرارت ساختار را به یک فرم پایدارتر تبدیل می کند که دمای ذوب زیر دمای اتاق است. با توجه به زمان، به طور طبیعی به پایدارترین شکل β تبدیل خواهد شد. فرضیه تحول پلی مورفها تلاش میکند شکوفه شکلات را از لحاظ فرمهای کریستال متمایز توضیح دهد.
بسته بندی
جایگزین کره کره ای (CBS) در کارتن های پلی اتیلن با پوشش 20 کیلوگرم، 25 کیلوگرم خالص یا درامزهای 180 کیلوگرم یا 190 کیلوگرم خالص، بسته بندی شده است.
میکروکریستالین سلولز
میکروکریستالین سلولز
نامهای دیگر: آویسل 102, آویسل 101, E460 ، MCC
میکروکریستالین سلولز از سلولز چوب آلفا بوجود آمده و به عنوان یک ماده
ضد کپک، یک ماده ضد انقباض، یک جایگزین چربی، امولسیفایر، یک توسعه دهنده و یک عامل فشرده در تولید مواد
غذاییاستفاده می شود. شایع ترین شکل در مکمل های ویتامین یا قرص ها استفاده می
شود. همچنین در آزمایشات پلاک برای شمارش ویروس ها به عنوان جایگزینی برای
کربوکسی متیل سلولز استفاده می شود. میکرو کریستالی سلولز سفید، بی بو، و
بی مزه است. این در آب، اسیدهای رقیق شده و در اکثر حلال های آلی قابل حل
نیست. این محلول در محلول هیدروکسید سدیم تقریبا نامحلول است.
یک پلیمر طبیعی که به صورت طبیعی تشکیل شده است، شامل واحدهای گلوکز است که
توسط پیوند 1-4 بتا گلیکوزیدهای متصل شده است. این زنجیرهای سلولز خطی با
هم به عنوان میکرو فایبرلر همراه در دیواره سلول گیاهی همراه است. هر میکرو
فایبریل درجه بالایی از پیوند داخلی سه بعدی را نشان می دهد که در نتیجه
ساختار بلوری است که در آب غیر قابل حل و مقاوم در برابر واکنش دهنده ها
است. با این حال، بخشهای نسبتا ضعیف میکرو فایبریل با پیوند داخلی ضعیف
وجود دارد. این مناطق نامعمول نامیده می شود؛ بعضی از آنها استدلال می کنند
که به دلیل ساختار تک فاز میکرو فیبرهای دقیق تر، نامیده می شوند. منطقه
بلورین برای تولید سلولز میکرو کریستالی جدا شده است.
میکرو کریستالین سلولز می تواند با فرآیندهای مختلف مانند اکستروژن واکنشی،
آنزیم متصل، انفجار بخار و هیدرولیز اسید تولید شود. فرایند بعد می تواند
با استفاده از اسیدهای معدنی مانند H2SO4، HCl و HBr و همچنین مایعات یونی
انجام شود. نقش این واکنش ها، نابودی مناطق نابالغ باقی مانده از حوزه های
بلوری است. درجه پلیمریزاسیون معمولا کمتر از 400 است. ذرات میکرو
کریستالین سلولز با اندازه کمتر از 5 میکرون نباید بیشتر از 10٪ باشد.
آویسل یک افزودنی ارزشمند در زمینه داروسازی، مواد غذایی، لوازم آرایشی و
دیگر صنایع است. خواص مختلف میکرو کریستالین سلولز به منظور مقایسۀ تناسب
آن با چنین کاربردی، اندازه ذرات، تراکم، شاخص فشردگی، زاویه باز، تخلخل
پودر، ظرفیت تورم هیدراتاسیون، ظرفیت جذب رطوبت، رطوبت، شاخص بلوری، اندازه
کریستالیت و خواص مکانیکی اندازه گیری می شود. به عنوان سختی و استحکام
کششی.
میکرو کریستالی سلولز نیز به دلیل اثر مویرگی تخلخل سطح آن بسیار جذب می
شود، و این باعث می شود که به عنوان یک حامل برای مایعات عمل کند و با این
حال خواص جریان و خواص فشرده را حفظ کند. تخلخل آن، باعث تمیز کردن و خشک
شدن سریع گرانولاتور مرطوب می شود و ویژگی جریان جوی خوب را با نیاز کم
روانکاری نشان می دهد.
کاربرد میکرو کریستالین سلولز
آویسل می تواند در صنایع مختلفی از جمله تولید مواد غذایی، نوشیدنی، داروسازی، لوازم آرایشیو صنایع مختلف استفاده شود. از جمله کاربرد های آن میتوان در نوشیدنیها،سس ها،چاشنی سالاد،دسرهای لبنی یخ زده،غذاهای کنسروی و بیشترین کاربرد دارویی آن به عنوان مکمل های ویتامین و یا قرص ها نام برد.
میکرو کریستالین سلولز در تولید مواد غذایی
- آویسل به طور گسترده ای به عنوان تثبیت کننده، عامل ضد انقباض، جایگزین چربی و امولسیفایر در تولید مواد غذایی استفاده می شود.
- به عنوان تثبیت کننده داغ و سرد: در بستنی، مواد غذایی یخ زده، گوشت قرمز و ادویه جات برای بهبود ثبات.
- به عنوان عامل ضد انعقاد: در محصولات پخت برای بهبود احتباس آب و کاهش کالری مواد غذایی.
- به عنوان جایگزین چربی و امولسیفایر: در بستنی، محصولات گوشت کم چرب و ادویه برای افزایش ویسکوزیته و کاهش چربی.
میکرو کریستالی سلولز در نوشیدنی
- میکرو کریستالین سلولز به طور گسترده ای به عنوان
عامل ژلینگ، تثبیت کننده، عوامل ضد انقباض و مواد معلق در نوشیدنی استفاده
می شود.
- به عنوان عامل ژل، تثبیت کننده، عوامل ضد انجماد و مواد معلق: در نوشیدنی فوری برای بهبود پایداری مایع.
داروسازی
-میکرو کریستال سلولز به طور گسترده ای به عنوان Binders، adsorbents، flowability در داروسازی استفاده می شود.
- به عنوان Binders: در قرص ساخت برای افزایش سختی قرص.
- به عنوان جاذب، جریان پذیری: در قرص ساخت به ضد آب و بهبود تحرک.
آرایشی بهداشتی
- به طور گسترده ای به عنوان جایگزین چربی، ضخیم کننده، سخت کننده در لوازم آرایشی استفاده می شود.
- به عنوان جایگزین و ضخیم کننده چربی: در محصولات آرایشی و مراقبت شخصی برای حفظ کیفیت پایدار و تازه.
-به عنوان صاف کننده: در لوازم آرایشی صورت برای صاف و آسان برای از بین بردن.
کنسانتره پروتئین آب پنیر WPC
کنسانتره پروتئین آب پنیر WPC
کنسانتره پروتئین آب پنیر ارزان ترین و رایج ترین پروتئین آب پنیر است که یک محصول جانبی تولید پنیر است. WPS کاربردهای فراوانی درصنایع مختلف غذایی نظیر صنایع لبنی ، صنایع نانوایی ،فرآورده های نانوایی و قنادی ، فرآورده های گوشتی و غیره دارد. کنسانتره پروتئین آب پنیر یک مکمل بدن سازی است که برای افزایش مصرف پروتئین غذا، اغلب با هدف حداکثر افزایش هیپرتروفی عضلانی استفاده می شود. پروتئین آب پنیر به واسطه بدن به سرعت هضم می شود و باعث جذب سریع خواص تغذیه ای آن به جریان خون و ماهیچه ها می شود. پروتئین آب پنیر به طور معمول در سه فرم اصلی قرار می گیرد: کنسانتره (WPC)، جداسازی (WPI) و هیدرولیزات (WPH). کنسانتره به طور معمول سطح چربی و کلسترول کم (اما هنوز هم قابل توجه) است، اما به طور کلی سطوح بالاتر ترکیبات زیست فعال و همچنین کربوهیدرات ها به شکل لاکتوز دارند که تنها 29 تا 89 درصد پروتئین هستند.
WPC یک محصول سفید و سبک کرم رنگی با طعم ملایم و تمیز است. این با حذف اجزای غیر پروتئینی کافی از آب پنیر به دست می آید، به طوری که محصول خشک شده کامل شامل پروتئین کمتر از 25 درصد نیست. در سیستم های غذایی، پروتئین شیر به طور قابل توجهی به مزایای تغذیه ای محصول نهایی کمک می کند. ترکیبات برخی از پودرهای معمولی WPC بر اساس ویژگی های مورد نظر تنظیم می شوند. حاوی انواع فرآورده های پروتئین است که بسیاری از آنها دارای فعالیت بیولوژیکی قابل توجه و مزایای سلامتی هستند. شواهد نشان می دهد که این پپتید ها باید در فرم بومی و غیرقابل انطباق خود (فرم 3 بعدی موجود در طبیعت) باقی بمانند تا این خواص را اعمال کنند. کنسانتره پروتئین آب پنیر WPC به دلیل دارا بودن خصوصیاتی مانند قابلیت هضم ، حلالیت بالا ، ایجاد ویسکوزیته ، قابلیت تشکیل ژل ، امولسیونکنندگی ، قابلیت زدن و تشکیل کف از ارزش بالایی برخوردارمی باشد.
% WPC |
35 |
50 |
65 |
80 |
Moisture |
4.6% |
4.3% |
4.2% |
4.0% |
Crude protein |
36.2% |
52.1% |
63.0% |
81.0% |
True protein |
29.7% |
40.9% |
59.4% |
75.0% |
Lactose |
46.5% |
30.9% |
21.1% |
3.5% |
Fat |
2.1% |
3.7% |
5.6% |
7.2% |
Ash |
7.8% |
6.4% |
3.9% |
3.1% |
Lactic acid |
2.8% |
2.6% |
2.2% |
1.2% |
کاربرد کنسانتره پروتئین آب پنیر
استفاده از بسیاری از محصولات پنیر به عنوان مواد تشکیل دهنده در
غذاهای مختلف نه تنها بر روی ویژگی های تغذیه ای بلکه همچنین بر عملکرد
مطلوب برخی از این محصولات استوار است. کنسانتره پروتئین آب پنیر دارای
ویژگی های عملکردی زیادی است که بیشتر آنها با پروتئین های آب پنیر ارتباط
دارد. برخی از ویژگی های اساسی که WPC می تواند فراهم کند، اتصال آب، شلاق /
فوم، امولسیون، حلالیت بالا، ژل شدن، توسعه ویسکوزیته و قهوه ای است.
- WPC از پروتئین 35 درصد به عنوان جایگزینی برای شیر نابالغ استفاده می
شود و همچنین به عنوان یک تثبیت کننده و مومتیک چربی در ماست، مخلوط
نانوایی، غذاهای رژیمی، غذاهای نوزاد و شیرینی ها استفاده می شود. خواص
آبرسانی آن، خواص چرب مانند چربی و خواص ژل در هنگام استفاده در این
محصولات فرآوری شده مفید است. به عنوان پر کننده و برای بهبود ارزش تغذیه
ای فراورده های غذایی و غنی کردن فراورده های ذرت و غنی کردن شیرینی ها،
همچنین در تولید استابیلایزرهای ماست و پنیر به منظور افزایش ماده خشک
محصول
- WPC از 50، 65 یا 80 درصد پروتئین مخصوصا برای استفاده در نوشیدنی های تغذیه ای، سوپ ها، محصولات نانوایی، گوشت، غذاهای رژیمی، محصولات کم چرب و نوشیدنی های پروتئینی تقویت شده مناسب است. آنها به ویژه برای توانایی آنها در کاملا طیف وسیعی از شرایط pH حل شده اند.
- پودر WPC خالص حاوی 80 تا 85 درصد پروتئین یک ماده جایگزین عالی برای استفاده در برنامه های خاص است به خصوص به عنوان یک جایگزین تخم مرغی اقتصادی در محصولات مانند نعنا، بستنی مدرن.
قابلیت استحکام بخشیدن به بافت در محصولات غذایی مختلف به عنوان مکمل ماده خشک همراه با شیرخشک در تولید فرآورده های لبنی تخمیری نقش به سزایی دارد. ایجاد بافت یکدست خامه ای شکل بدون آب انداختگی در تولید محصولات لبنی ، غنی سازیفرآورده های قنادی و نانوایی یکی از بهترین مکملهای پروتئینی غلات به شمار میرود و موجب بهبود قابل ملاحظه کیفیت این پروتئین ها می گردد.
فروش کنسانتره پروتئین آب پنیر WPC
کنسانتره پروتئین آب پنیر این وی پروتئین ها از آب پنیر شیرین ساخته شده که با Alpha Lactalbumin غنی شده و فاقد لاکتوزبوده که در کیسه های 20 و 15 کیلو گرمی جهت تولید محصولات غذایی با برندهای Arla دانمارک، Havero هلند ، Mill Haven ، Saputo و Hilmar آمریکا عرضه میشود. لطفا جهت دریافت اطلاعات بیشتر و دریافت نمونه با بخش فروش داخلی شرکت تماس حاصل فرمائید.
آمونیوم مالات
آمونیوم مالات
نامهای دیگر: آمونیوم هیدروکسی بیاتایدوات؛ E349
فرمول شیمیایی: C4H12N2O5
آمونیوم مالات یک ترکیب با فرمول NH4 (C2H4O (COO) 2) است. این ماده نمک
آمونیوم اسید مالیک است. آن به عنوان یک افزودنی مواد غذایی استفاده می شود
و E شماره E349 دارد.
سایر محصولات ما:
پتاسیم مالات
سیلیکون دی اکساید
سیلیکون دی اکساید
نامهای دیگر محصول: کوارتز, سیلیکا, اکسید سیلیکیک, سیلیکون (IV), اکسید سیلیس بلوری,ضد کلوخه, اروزیل, E551
فرمول شیمیایی: SiO
2
گریدهای محصول: صنعتی،غذایی، دارویی
کشورهای تولیدکننده: آلمان، هند
سیلیکون دی اکساید، همچنین به عنوان سیلیکا شناخته می شود، اکسید سیلیکون
با فرمول شیمیایی SiO2 است، که بیشتر در طبیعت به عنوان کوارتز و در
موجودات زنده مختلف یافت می شود. در بسیاری از نقاط جهان، سیلیس جزء اصلی
شن و ماسه است. سیلیکا یکی از پیچیده ترین و فراوان ترین خانواده های مواد
است که به عنوان ترکیبی از چندین ماده معدنی و به عنوان محصول مصنوعی موجود
است. نمونه های رایج این ماده شامل کوارتز ذوب شده، سیلیس فوم، سیلیکاژل و
آئروژل ها هستند. این ماده در مواد ساختاری، میکرو الکترونیک در صنایع
غذایی و دارویی مورد استفاده قرار می گیرد.
استنشاق سیلیس بلورین رقیق شده سمی است و می تواند به سیلیکوز، برونشیت،
سرطان ریه و بیماری های خود ایمنی سیستمیک مانند آرتروز و لوپوس و آرتریت
روماتوئید منجر شود.
کاربرد سیلیکون دی اکساید
1. کاربرد در صنعت: برآورد شده 95٪ سیلیکون دی اکسید تولید شده در صنعت ساخت و ساز مصرف می شود، برای مثال برای تولید سیمان پرتلند. سیلیکا، به شکل شن و ماسه به عنوان عنصر اصلی در ریخته گری شن و ماسه برای ساخت قطعات فلزی در مهندسی استفاده می شود. نقطه ذوب بالا سیلیس می تواند آن را در چنین کاربردهای مورد استفاده قرار دهد. سیلیس بلوری در شکستگی هیدرولیکی تشکل هایی که حاوی روغن تنگ و گاز شیل می باشد استفاده می شود. سیلیکا جزء اصلی تولید اکثر شیشه ها است. دمای انتقال شیشه از SiO2 خالص حدود 1475 کیلوگرم است. هنگامی که SiO2 دی اکسید سیلیکون ریخته شده به سرعت در حال سرد شدن است، آن را کریستال نمی کند، بلکه به عنوان شیشه ای جامد می شود. اکثر الیاف نوری برای ارتباطات مخابراتی نیز از سیلیکا ساخته شده اند. این ماده خام اولیه برای بسیاری از سرامیکها مانند سفالگری، سنگ گچ است.
2. کاربرد در صنایع غذایی و دارویی : سیلیکا یک افزودنی معمول در تولید مواد غذایی است که در آن به طور عمده به عنوان یک ضدکلوخه در در نمک خوراکی، شکر، سوپهای آماده و خامه های غیر لبنی استفاده می شود یا برای جذب آب در کاربردهای هیدروکسیک استفاده می شود. این جزء اصلی زمین دیابتی است. در محصولات دارویی، سیلیکا هنگامی که قرص ها تشکیل می شوند، جریان پودر را به عهده می گیرد. در لوازم آرایشی، برای خواص نورسنجی و جاذب طبیعی مفید است. سیلیکا هیدراته در خمیر دندان به عنوان یک ساینده سخت برای حذف پلاک دندان استفاده می شود.
اسید فسفریک
اسید فسفریک
اسید فسفریک یک اسید معدنی با فرمول شیمیایی H3PO4
است. اسید اورتو فسفریک به اسید فسفریک اشاره دارد که نام IUPAC این ترکیب
است. پیشوند اورتو برای تشخیص اسید از اسیدهای فسفریک مرتبط، به نام
اسیدهای پلی فسفریک استفاده می شود. اسید فسفریک یک اسید غیر سمی است که
وقتی که خالص است، در دمای اتاق و فشار به طور جامد است. پایه کنسانتر اسید
فسفریک فسفات دی هیدروژن، H است. اسید فسفریک علاوه بر داشتن یک واکنش
شیمیایی، از در مصارف مختلفی از جمله استفاده از مبدل های ضد زنگ، افزودنی
های مواد غذایی، دندان ها و اتیکت های ارتوپدی، الکترولیت ها، شار لحیم
کاری، عامل پراکنده، لکه های صنعتی، جزئی از محصولات شویندۀ خانگی، کودهای
شیمیایی مورداستفاده قرار می گیرد.
معمولترین اسید فسفریک تجاری، محلول آبی 85% آن است که مایعی بیرنگ،
بیبو و غیرفرار است. محلول 85% این اسید تقریباً ویسکوز و شربتمانند است و
چون اسید غلیظی است میتواند خورنده باشد، البته وقتی رقیق میشود غیرسمی
است.
تولید اسید فسفریک
1. روش تر: در اثر اضافه کردن سولفوریک اسید روی
فسفات کلسیم به دست می آید. در ایران از اثر اسید سولفوریک بر کانیهای
آپاتیتی اسید فسفریک تولید میشود.
2. روش حرارتی: در اثر احتراق فسفر و هیدراسیون P4O۱۰ میباشد. مخلوط فسفر
مایع و هوا به محفظه احتراق که شبیه برج است تزریق شده و با انجام واکنش
اکسیداسیون فسفر، تولید میشود.
کاربردهای اسید فسفریک
.1. بیشترین کاربرد این محصول درتولید
کودهای فسفات مانند مونو آمونیوم فسفات ، دی آمونیوم فسفات ، سوپر فسفات
تریپل ، فسفات منیزیم و ... می باشد.
2. تولید فسفات های به کار رفته در مواد شوینده مانند تری سدیم فسفات و سدیم تری پلی فسفات.
3. تولید پاک کننده های فسفاته صنعتی.
4. اسید فسفریک خوراکی برای اسیدی کردن مواد
خوراکیو نوشیدنیها، به ویژه به عنوان جزء اصلی نوشیدنیهای غیرالکلی و به طور ویژه نوشابهها به کار میرود.
5. فسفریک اسید در دندانپزشکی به عنوان محلول سفیدکننده برای جرمگیری دندانها استفاده میشود.
6. اسید فسفریک را می توان برای رفع زنگ زدگی با استفاده مستقیم به زنگ آهن، ابزار فولاد یا سطوح دیگر استفاده می شود.
7. به عنوان یک عامل اکسید کننده شیمیایی برای تولید
کربن فعالاستفاده می شود.
8. به عنوان الکترولیت در سلول های سوختی استفاده می شود.
9. به عنوان یک کاتالیزور در هیدراتاسیون الکل ها برای تولید الکل، عمدتا
اتانول.
10. به عنوان یک الکترولیت در الکتروپلیزر مس برای برداشتن سوراخ و پلاناری کردن مدار .
11. به عنوان یک تنظیم PH در محصولات
آرایشیو مراقبت از پوست.
12. به عنوان یک ماده پراکنده در مواد شوینده و درمان چرم.
13. به عنوان عامل ضد عفونی کننده در صنایع لبنی، غذا و آبجو.
فروش اسید فسفریک
بازرگانی تیناکمآمادگی دارد ضمن دریافت سفارشهای خریداران بهصورت آنلاین و شبانهروزی از طریق وبسایت خود ، اسید فسفریک مورد نیاز صنایع مختلف را بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریعترین زمان ممکن بهوسیله سیستم حملونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.