کتراک
نامهای دیگر: katrak , ماده منبسط کننده غیرانفجاری، تخریب کننده سنگ، تخریب کننده بتن، ضد بتن ساروج
بسته بندی: 30 دقیقه ای در کیسه های20 کیلویی و 2ساعته و 12 ساعته در کیسه های 25 کیلویی
مدت نگهداری: دو سال در بسته بندی اولیه در دمای ۵ الی ۳۵ درجه سانتیگراد.
قابلیت حل: محلول در آب
شکل ظاهری: پودر طوسی رنگ
گرید: صنعتی
کتراک چیست
کتراک یک عامل تخریب کننده ی بدون صدا و غیر انفجاری است که بدون ایجاد سر و صدا، ارتعاش، آلودگی هوا و یا آلودگی محیط زیست، سنگ یا بتن را به راحتی ( به صورت کنترل شده ) قطعه قطعه میکند. این ماده یک پودر خشک است که هنگام مخلوط شدن با آب با نیروی تا 8000 تن در هر متر مربع تولید میکند. اخذ هیچ مجوزی یا پروانه ای برای استفاده از آن لازم نیست. کتراک در مواردی مورد استفاده قرار می گیرد که در آن استفاده از مواد منفجره یا وسایل مکانیکی (مثلا در نزدیکی ساختمان ها، کابل های زیرزمینی، لوله های گاز، لوله های نفت و آب یا مناطق حساس به صدا) غیر ممکن و نا ایمن است. کتراک یک پودر بی ضرر و غیر سمی است ، که کارآمد، با استفاده آسان و بسیار قابل اعتماد در همه انواع شرایط - حتی زیر آب است. از آنجا که قابلیت اطمینان آن اثبات شده است، توسط تمام شرکت های مهندسی عمران و ساخت و ساز در سراسر ایران استفاده می شود. این ماده همچنین به عنوان ملات منبسط کننده شناخته شده است، این محصول کاملا ساده و بی خطر برای استفاده است و تا کنون در همه انواع سنگ ها و حتی بتن مسلح بکار رفته است.
کاربرد کتراک
1-استخراج معادن سنگ
2- تخریب صخره های سنگی و احجام بتنی.
3-حفاری و احداث تونل ها
4- تخریب بـتن های مسلـح و غیرمسلح (نظیـر دیوارها، فونداسیونها و….).
5- تخریب در زیر آب.
طریقه استفاده کتراک
کتراک را ابتدا با نسبت 2 به 1 با آب خالص مخلوط كرده، سپس دوغاب حاصله
را به مقدار معین ، تا 80% ارتفاع چال پر می كنیم. سپس سرچال را با گوه
چوبی می كوبیم تا در چال بسته شود. سپس پس از نیم ساعت از ریختن كتراك در
داخل چال، فعل و انفعالات شیمیایی انجام می گیرد وتولید گاز می كند. در اثر
فشار گاز گوه چوبی مقداری به سمت بالا حركت می كند. لازم به ذكر است كه
بایستی دقت شود تا نیم ساعت پس از ریختن دوغاب در داخل چال مجدداً پتك ها
را در داخل چال بكوبیم. برای اینكه كتراك عمل شكستن را به طور كامل انجام
دهد بایستی 1 تا 2 ساعت به آن فرصت داده شود. این زمان بستگی به سختی سنگ
دارد.
- تقریبا 2 کیلوگرم دوغاب کتراک در هر سوراخ با عمق 1 متر و قطر 38 میلی
متر استفاده می شود. قطر سوراخ توصیه شده 38 میلی متر است سوراخ ها نباید
با قطر بالای 45 میلی متر حفاری شوند.
- ما توصیه می کنیم که از تجهیزات حفاری پنوماتیک استفاده شود (نه ابزار
های الکتریکی). کتراک باید با آب شیرین سرد مخلوط شود و در اوایل روز قبل
از اینکه سنگ یا بتن زیر نور خورشید گرم شود.
- سوراخ ها باید فاصله ای بین 300 تا 350 میلی متر داشته باشند. فاصله نزدیکتر، دقیق تر خواهد بود.
- مهم است که شما سنگ یا بتن را به صورت باز و جدا از یکدیگر بشکنید .
سنگهایی که شکسته شده اند، باید از در حد امکان از هم جدا گردند.
- هنگام حفاری تخته سنگهای آزاد، باید تقریبا 80٪ از طول مته را برای
سوراخ کاری استفاده نمود. برای سطوح بتنی یا صخره ای در حفاری ها، این عامل
عامل در حدود 10٪ است.
- کتراک تقریبا 8000 تن در هر متر مربع نیرو تولید میکند و باید با دقت
مورد استفاده قرار گیرد. پیشنهاد شده است که پس از ریختن، منطقه پاکسازی
شود؛ گاهی مشاهده شده است که دوغاب کتراک از سوراخ ها به صورت پف بالا
میزند این در صورتی است که بخار بیش از حد ایجاد شده باشد.
فروش کتراک
شرکت تیناکمآمادگی دارد ضمن دریافت سفارشهای مشتریان عزیز، کتراک مورد نیاز مشتریان عزیز را بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریعترین زمان ممکن بهوسیله سیستم حملونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید. قیمتهای عرضه شده توسط این شرکت همیشه پائین ترین قیمت است و میتوانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت سایر اشخاص حقیقی و حقوق دیگر مقایسه نمائید.
گلایسین (گلیسین)
گلایسین
نامهای دیگر: امینواستیک اسید، گلیسین، Glycine
فرمول مولکولی: C2H5NO۲
شکل ظاهری: پودری یا کریستالی سفید
کشور سازنده: آلمان، چین
بسته بندی: 25 کیلویی
گلایسین (به اختصار Gly یا G) اسید آمینه است که دارای یک اتم هیدروژن تنها به عنوان زنجیره جانبی آن است. این ساده ترین و سبک ترین اسید آمینه ممکن است. فرمول شیمیایی گلایسین C2H5NO2 است. گلیسین یکی از 20 اسید آمینه ای است که پروتئین زایی می کند. کدهای ژنتیکی آن GGU، GGC، GGA، GGG است. گلیسین جامد بلوری سفید رنگ است و تنها اسید آمینهی غیر کایرال است. این ماده یک ترکیب آمونیومی چند گانه است که تحت تنش خشکی در بسیاری از گیاهان تجمع می کند. این امینو اسید غیر قطبی، و آب دوست هست. تابع اصلی گلایسین به عنوان یک پیشرونده برای پروتئینها است، مانند نقش متداخل آن به صورت دوره ای در شکل گیری اسپری کلاژن در ارتباط با هیدروکسی پرولین. این محصول همچنین یک بلوک ساختمانی برای محصولات متعدد طبیعی است.
موارد استفاده گلایسین
ساختار ساده و کوچک این آمینو اسید و تبادل یک
هیدروژن با زنجیره جانبی باعث شده تا در محیطهای مختلف خواص اسیدی و بازی
متفاوتی از خود نشان دهد، بطوری که در محیطهایی با pH کم pka برابر با ۹٫۶
و در محیطهایی بازی تر pka برابر با ۲٫۴ را دارا میباشد. گلیسین به طور
معمول چندین کاربرد دارد:
1.
کاربرد داروئی
.
اکثر گلیسین به عنوان مواد درجه ای دارویی برای کاربردهای متنوع تولید می
شود. فروش گلیسین دارویی حدود 80 تا 85 درصد از بازار جهان را تشکیل می
دهد. گلیسین درجه دارویی برای برخی از استفاده های دارویی مانند تزریق
داخل وریدی تولید می شود که در آن نیازهای خلوص مشتری اغلب از حداقل مورد
نیاز تحت معیار USP بالاتر است. گلیسین درجه دارویی اغلب به مشخصات اختصاصی
تولید می شود و به طور معمول در مقایسه با گلیسین درجه بندی USP برتر است.
2.
کاربرد صنعتی،که برای استفاده در کاربردهای صنعتی فروخته می شود؛ برای مثال، به عنوان یک عامل در پیچیدگی و پایان دادن به فلز.
3.
کاربرد خوراکی
، از
آن در مواد غذایی حیوان خانگی و خوراک دام استفاده می شود. برای انسان ها،
گلیسین به عنوان یک تقویت کننده شیرین کننده / طعم فروخته می شود. برخی
مکمل های غذایی و نوشیدنی های پروتئینی دارای گلیسین هستند.
4.
سایر مصارف، گلیسین به عنوان یک
عامل بافر کننده در آنتی اسیدها، ضد درد، ضد عرق، لوازم آرایشی و لوازم
آرایشی عمل می کند. بسیاری از محصولات متنوع از گلیسین یا مشتقات آن
استفاده می کنند، مانند تولید محصولات اسفنج لاستیک، کود، کامپوزیت های
فلزی.
گلوتن
گلوتن
گلوتنپروتئینی است که در گندم و جو یافت میشود که 75 تا 85 درصد از کل پروتئین موجود در گندم نان است. این ماده باعث کش آمدن خمیر و ترد شدن بافت فراورده نهایی میگردد. ریشه کلمه گلوتن کلمه لاتینی «گلوتن» به معنای «چسب» میباشد. گلوتن ترکیبی پروتئینی است که از غذاهای فرآوری شده از گندم و سایر غلات مرتبط به آن از جمله چاودار و جو بدست میآید. گلوتن ترکیبی از دو گلیکوپروتئین گلیادین gliadin و گلوتلین glutelin میباشد که متصل با نشاسته در اندوسپرم (بافت تغذیهای اطراف جوانه) بسیاری از غلات علوفهای حضور دارند. گلیادین (از پروتئینهای پرولامینیprolamins میباشد) و گلوتلین حدود ۸۰٪ محتوای پروتئینی دانه گندم را تشکیل میدهند. (گلیادین محلول در الکل است و گلوتنین فقط در باز و اسیدهای رقیق محلول میباشد).
دلایل خشک شدن نان/ علت ور نیامدن خمیر نان
پایین بودن کیفیت نان دلایل زیادی دارد که از ان جمله میتوان به بیکیفیت بودن آرد و رعایت نکردن استانداردهای تولید در کارخانههای آردسازی عنوان شود. آرد گندم حاوی گلوتن و پروتئین است که به نان ساختار می دهد. میزان زیاد ملاس، شکر قهوه ای، میوه و آب میوه حاوی اسیدها مانع فعالیت گلوتن می شود. محتوای گلوتن نان احتمالاً بعلت جذب آب در روندآبگیری، بعنوان یکی از عوامل بیات شدن نان مورد توجه میباشد. وجود گلوتن بر نرمی و کش آمدن بافت محصول نهایی تأثیر دارد.وقتی آرد با آب مخلوط میشود، پروتئینهای گلوتن شبکهای چسبناک تشکیل میدهند که از نظر استحکام شبیه چسب است. خاصیت چسبمانند گلوتن باعث کشسان شدن خمیر میشود و به نان این قابلیت را میدهد تا هنگام پختن، پُف کند. گلوتن به نان بافتی قابلجویدن و خوب میدهد.
اضافه کردن گلوتن به آرد
گلوتن، بصورت خشک و آسیاب شده به خمیر افزوده شود، و باعث افزایش ثبات سختاری نان شده و نان را قابل جویدن می کند. در صنعت برای اینکار ماشینهای همزن وجود دارد. در محصولاتی که پروتئین کمی دارند گلوتن نقش مکمل پروتئینی را نیز بازی میکند. به طور کلی، سطح گلوتن بالاتر با مقادیر بالاتری از پروتئین به طور کلی در ارتباط است. خمیری که به آن گلوتن اضافه شده باید بخوبی ورز داده شود تا به حداکثر اندازه خود پف کند.
نحوه تولید گلوتن
پروتئین گندم است که دارای خاصیت چسبندگی و انعطاف پذیری ویژه ای می باشد و از خمیر آرد گندم تهیه میشود. پس از شستشوی توده خمیر با آب، نشاسته موجود در آن خارج شده و شبکه پروتئینی کمپلکسی شامل (گلوتئین، گیادین و مزونین) تشگیل میگردد. این پروتئین به وسیله ماشین تفکیک کننده و با شستشو و غربال کردن مداوم توده خمیربدست می آید. این ماده پس از خشک شدن بصورت پودر کرم رنگ روشن و یا قهوه ای مایل به زرد با مزه خنثی عرضه می گردد.
کاربرد های گلوتن
کاربرد گلوتن محصولات پخت و آرد
- به تاخیر انداختن بیاتی نان بعلت جذب آب در روندآبگیری
- با توجه به کیفیت آرد و نوع محصول تولیدی، مقدار پیشنهادی بین 3 تا 4 درصد وزن آرد میباشد.
- حجیم کردن نان بوسیله ی به دام انداختن گازهای حاصل از تخمیر
- نرمی و کش آمدن بافت محصول نهایی
- ایجاد بافت یکدست و الاستیسیته مناسب قرص نان
- ایجاد خاصیت کشسانی در محصولات جویدنی نظیر پیتزا ( گلوتن در خمیر پیتزا جهت ایجاد حجم مناسب و تخلخل بیشتر بافت بکار می رود)
- ارتقاء محتوای پروتئینی محصول و غنی سازی پروتئین آرد
- غنیسازی آرد ماکارونی و رشته سوپ
- بهینه کردن رنگ پوسته نان
- بهینه سازی طعم نان
- سریالهای صبحانه و رشته آش
سایر کاربردهای گلوتن
- گلوتن گرفته شده از گندم هنگامی که در آبگوشت پخته شود مقداری از آب و مزه آن را بخود میگیرد و بافت سفتی پیدا میکند و از این رو، در تولید محصولات شبه گوشت مرغ، اردک، خوک، ماهی و گوساله کاربرد دارد. (نمونه عکس پایین)
- بعنوان تثبیت کننده در تولید انوع بستنی و سس کچاپ استفاده میشود.
- در ساخت آبجو و سس سویا نیز میتوان از این محصول استفاده کرد.
- در تهیه آمینو اسیدها و آدامس به عنوان مواد فعال عمل کرده و در مواد پاک کننده بکار می رود .
- گرید صنعتی این محصول در صنایع چسب و کارتن سازی در مواد دارویی ، باند و یا پارچه های تنظیف به کارمی رود .
فروش گلوتن
شرکت تیناکمآمادگی دارد ضمن دریافت سفارشهای مشتریان عزیز، گلوتن مورد نیاز صنایع مختلف را بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریعترین زمان ممکن بهوسیله سیستم حملونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید. قیمتهای عرضه شده توسط این شرکت همیشه پائین ترین قیمت است و میتوانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت سایر اشخاص حقیقی و حقوق دیگر مقایسه نمائید.